Ακύρωση Κράτησης

Η Πολιτική ακυρώσεων καθώς και η πολιτική μη εμφάνισης για το εκάστοτε κατάλυμα, σας ενημερώνουμε  ότι προσφέρεται  στην Πλατφόρμα μας , για την οποία λαμβάνεται γνώση κατά τη διαδικασία της κράτησης.

Σας εφιστούμε την προσοχή για τα κάτωθι θέματα  για τα οποία θα πρέπει να είσαστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί :

-Για ορισμένες προσφορές και ειδικές χαμηλές τιμές δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης.

-Οι κρατήσεις για τις οποίες απαιτείται είτε προκαταβολή είτε (μερική ή ολική) προπληρωμή δύναται να ακυρωθούν (χωρίς προηγούμενη ενημέρωση), σε περίπτωση που το υπολειπόμενο ποσό δεν κατέστη εφικτό να εισπραχθεί πλήρως την ημέρα πληρωμής σύμφωνα με την πολιτική πληρωμής και κρατήσεων του Καταλύματος .

-Οι πολιτικές ακύρωσης και προπληρωμής ενδέχεται να μεταβάλλονται ανάλογα με τον τύπο του δωματίου.

-Ενδέχεται το εκάστοτε κατάλυμα  να εφαρμόζει επιπλέον πολιτικές (π.χ εάν επιτρέπει ή όχι κατοικίδια ανάλογα με το μέγεθος αυτών , επιπλέον κρεβάτια , επιπλέον χρέωση πρωινού κλπ) .

Ο κίνδυνος από καθυστερημένες πληρωμές λανθασμένα στοιχεία χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών , άκυρες χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες,  ανεπαρκές υπόλοιπο , λανθασμένα τραπεζικά στοιχεία , βαρύνει εσάς  , που είσαστε και αποκλειστικά υπεύθυνοι και δεν δικαιούστε επιστροφή οποιουδήποτε προπληρωμένου ποσού εκτός εάν η Πολιτική (προ) πληρωμής και ακύρωσης του Καταλύματος  εφαρμόζει κάτι διαφορετικό  ή εάν το ίδιο το Κατάλυμα επιθυμεί κάτι διαφορετικό .

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε ακύρωση της κρατήσεως σας , σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ανατρέξετε στο email επιβεβαίωσης της κρατήσεως σας , στο οποίο εμπεριέχονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με την κράτησή σας αλλά και όλες οι οδηγίες που μπορείτε να ακολουθήσετε προκειμένου να ακυρώσετε  την κράτησή σας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να χρεωθείτε για την ακύρωση σύμφωνα με την Πολιτική ακύρωσης (προ) πληρωμής και μη εμφάνισης του εκάστοτε καταλύματος ή ακόμη και να μην σας επιστραφούν τα χρήματα που (προ) πληρώσατε σύμφωνα πάντοτε με την Πολιτική αυτή.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα ακύρωσης και εφόσον εξεταστούν τα στοιχεία σας θα ολοκληρωθεί η ακύρωση της κράτησής σας. Με την αποστολή της φόρμας θα εξεταστεί το αίτημά σας για ακύρωση κράτησης και μέσα σε 24 ώρες θα έχει ενημερωθεί το εκάστοτε κατάλυμα.